Lapset ja nuoret

Lasten ja nuorten liikuttamisen tavoitteena on saada lapsi kiinnostumaan liikunnasta voimistelun avulla ja jatkamaan harrastustaan liikunnan parissa.  Pyrimme jatkuvasti kiinnittämäään erityistä huomiota ohjaajahuoltoon ja nuorten ohjaajien kouluttamiseen.

Lasten ja nuorten vastaava (LANUT) johtokunnassa: Sari Björkman.

KAIKKI KYSYMYKSET LASTEN JA NUORTEN RYHMISTÄ: kauhajoennaisvoimistelijat(at)gmail.com

 AJANKOHTAISTA: 

Olemme saaneet avustusta vähävaraisten 7-15 vuotiaiden  lasten ja nuorten harrastusmaksujen tukemiseen; lue lisää: kauhajoki.fi - uutiset (Tiedote perheille - näin haet harrastetukea). Lisätiedot: Maarit Kaari puh. 040 5941466

Jumppiin ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Lukuvuoden 2020 jumppiin ilmoittaudutaan Hoika-jäsentietojärjestelmän kautta. Hoika vaatii ennakkorekisteröitymisen, jonka voi tehdä tämän linkin kautta: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=310. Ilmoittautumisen alkaessa 1.9.2020 klo 9 ilmoittautumiset tehdään kirjautumalla ohjelmaan samasta osoitteesta. Vanhemman/huoltajan on hyvä rekisteröidä lapsi/lapset oman käyttäjätunnuksensa alikäyttäjäksi, jolloin lasten ryhmiin ilmoittaminen on nopeampaa ja sisaralennukset kirjautuvat laskulle.

Huom! Ilmoittautumista varten käyttäjä tarvitsee sähköpostiosoitteen, sillä lasku ilmoittautumisesta lähtee heti ilmoittajan sähköpostiin.

Peruutusehto: viikkojen 37-38 aikana ilmoittautuminen jumpparyhmään on mahdollista perua kuluitta. Tämän jälkeen, viikoilla 39-40 alkaen, veloitamme 50 % jäsenmaksusta. Sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 100% yhteenlasketuista jäsenmaksuista.

Ohjeita Hoikankäyttöön: http://manual.jasentieto.fi/manual/jasentieto/ilmoittautumispalvelu.php

Mistä lukuvuosimaksu muodostuu?

Lukuvuosimaksun kohtuullisuus on mielestämme tärkeä seikka, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus harrastaa seuran tarjoamissa ryhmissä. Tarkistamme johtokunnassa lukuvuosimaksun suuruutta vuosittain, ja käymme läpi siihen vaikuttavat seikat. Seura pitää hyvin tärkeänä ohjaajien kouluttamista sekä lasten- ja nuorten ryhmissä apuohjaajien läsnäoloa ryhmätilanteissa. Niinpä ohjaajien palkat, kouluttaminen ja mahdolliset salimaksut muodostavat seuralle kuluerän, jonka perusteella lukuvuosimaksu suurelta osin lasketaan. Myös asianmukaiset ja turvalliset välineet ovat mielestämme pienten jumpparien oikeus.

HUOM! Jumpat vaativat pyöriäkseen 10 osallistujaa!