Jäsenmaksut

Jäsenmaksuista päätetään syyskokouksessa vuosittain. Tällä hetkellä osallistumismaksut ovat:

Lukuvuosi 2019-2020

  • Aikuiset 90 €  koko kausi ja 50 eur puolivuotiskausi.
  • Alle 15 v. 60€ koko kausi ja 40€ puolivuotiskausi. Sisaralennus 10€, puolivuotiskausi 5 €.
  • Aikuisten ryhmiin myös kertamaksu mahdollisuus:  7 €/kerta.
  • Liikuntasetelit  (smartum liikunta ja kulttuuriseteli ja tyky-kuntoseteli) käy. Liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia.

Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin jumpparyhmiimme.

HUOM! Ryhmät vaativat toimiakseen vähintään 10 osallistujaa. Vakuutus ei sisälly jäsenmaksuun.

Mistä lukuvuosi/jäsenmaksut muodostuu:

Lukuvuosimaksun kohtuullisuus on mielestämme tärkeä seikka, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus harrastaa seuran tarjoamissa ryhmissä. Tarkistamme johtokunnassa lukuvuosimaksun suuruutta vuosittain, ja käymme läpi siihen vaikuttavat seikat. Seura pitää hyvin tärkeänä ohjaajien kouluttamista sekä lasten- ja nuorten ryhmissä apuohjaajien läsnäoloa ryhmätilanteissa. Niinpä ohjaajien palkat, kouluttaminen ja salimaksut muodostavat seuralle kuluerän, jonka perusteella lukuvuosimaksu suurelta osin lasketaan. Myös asianmukaiset ja turvalliset välineet ovat mielestämme kaikkien jumpparien oikeus. 

Kannatusjäsenmaksu

Haluatko tukea lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia? Mahdollistaa yhden Kauhajoen liikuttavimman seuran monipuolista toimintaa? Se onnistuu maksamalla Kauhajoen Naisvoimistelijat ry:n kannatusjäsenmaksun 20€ POP-Pankin tilille FI91 4730 4020 0166 72 viitteellä 'kannatusjäsenmaksu'. Kauhajoen Naisvoimistelijat ry:n johtokunta, ohjaajat ja jumpparit kiittävät panostuksestasi toimintamme eteen!

PERUUTUSEHDOT

Ennakkoilmoittautumisen vaativiin ryhmiin sovelletaan seuraavaa peruutusehtoa:

Kahden ensimmäisen jumppaviikon (= syksyn kaksi ensimmäistä viikkoa viikot 37-38) aikana voi ryhmään osallistumisen perua kuluitta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista vko 39-40 veloitamme 50 % yhteenlasketuista jäsenmaksujen hinnasta ja tämän jälkeen 100% jäsenmaksuista.
 
Päivitetty: 21.8.2019