Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmiin tapahtuu jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta. Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa tiistaina 1.9.2020 klo 9. Lasten ja nuorten ryhmiin on pakollinen ennakkoilmoittauminen, jolla pyritään pitämään ryhmäkoot sopivina, jotta ryhmissä on turvallista liikkua ja että kaikille voidaan luvata ko. liikuntaan tarkoitetut välineet. Jumpat vaativat toteutuakseen 10 jumpparia!

Kauden 2020-2021 jumppakalenteri on nettisivuilla ja Facebookissa!

Ilmoittautumista varten aikuisten sekä  lasten ja nuorten kohdalla vanhempien/huoltajien on rekisteröidyttävä ilmoittautumisjärjestelmään. Rekisteröityminen on ilmaista. Onnistuneesta ryhmään ilmoittautumisesta tulee vahvistus sekä lasku jäsenmaksusta ilmoittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. 

Rekisteröinnit ja sisäänkirjautumiset Hoikaan osoitteessa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=310

Sisäänkirjauduttaessa tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät Hoikan etusivulta.

Naisvoimistelijoiden toimintaan voi tulla mukaan pitkin vuotta aina, kun ryhmissä on tilaa (paitsi täynnä oleviin ennakkoilmoittautumisen vaativiin ryhmiin). Kaikilta aikuisten ryhmien ohjaajilta saa pankkisiirtoja ja maksettua kuittia vastaan saa pinssin.

Tiedustelut: aikuisten liikunnan osalta Maarit Rinta-Halkola tekstiviestillä  puh. 050-3211 529  tai maaritniemi70@gmail.com ja lasten liikunnan osalta kauhajoennaisvoimistelijat(at)gmail.com, lisätiedot telinevoimisteluryhmistä puh. 040 -5941466.

Kauden 2020-2021 ryhmäkalenteri