Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmiin tapahtuu jäsentietojärjestelmä Hoikan kautta. Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa torstaina 30.8.2018 klo 9. Lasten ja nuorten ryhmiin on pakollinen ennakkoilmoittauminen, jolla pyritään pitämään ryhmäkoot sopivina, jotta ryhmissä on turvallista liikkua ja että kaikille voidaan luvata ko. liikuntaan tarkoitetut välineet.

Ilmoittautumista varten aikuisten sekä  lasten ja nuorten kohdalla vanhempien/huoltajien on rekisteröidyttävä ilmoittautumisjärjestelmään. Rekisteröityminen on ilmaista. Onnistuneesta ryhmään ilmoittautumisesta tulee vahvistus sekä lasku jäsenmaksusta ilmoittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. 

Rekisteröinnit ja sisäänkirjautumiset Hoikaan osoitteessa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=310

Sisäänkirjauduttaessa tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät Hoikan etusivulta.

Naisvoimistelijoiden toimintaan voi tulla mukaan pitkin vuotta aina, kun ryhmissä on tilaa (paitsi täynnä oleviin ennakkoilmoittautumisen vaativiin ryhmiin). Kaikilta aikuisten ryhmien ohjaajilta saa pankkisiirtoja ja maksettua kuittia vastaan saa pinssin.

Tiedustelut: aikuisten liikunnan osalta Maarit Niemi 050-3211 529  tai maaritniemi@suomi24.fi ja lasten liikunnan osalta kauhajoennaisvoimistelijat(at)gmail.com

Kauden 2018-2019 ryhmäkalenteri